In het oprichtingsjaar van HC-Dakbehandeling verwerkten wij circa 30 daken op jaarbasis. Vandaag de dag behandelen wij meer dan 1.250 daken per jaar.


Onder onze klanten bevinden zich onder andere:
• Particulieren
• Aannemers
• Makelaars
• Gemeenten
• Woningbouwverenigingen

Daarnaast verlenen wij onze diensten niet enkel in de provincie Zeeland, of zelfs enkel binnen Nederland. Sinds jaar en dag bevinden onze klanten zich ook in bijvoorbeeld België, Frankrijk en Duitsland.


uitvergroten...

Op de pagina "dakverontreiniging" kunt u de oorzaken van verontreinigingen lezen, op deze pagina vertellen wij u graag over de oplossingen: Welnu wij gaan met een hogedrukreiniger het dak op en spuiten heel het dak schoon met hogedruk en temperatuur, zodat ook de haarwortels in de pan dood gaan.

Met de uiteindelijke coating zorgen wij ervoor dat vocht niet meer in de pan kan en dat de oppervlakte glad word van structuur, echter het reliëf van de pan blijft bestaan. Haarwortels kunnen hierdoor ook niet meer in de pan dringen.

Ook is het zo dat mossen zich op een donkere natte plaats kunnen nestelen op de pan, echter kunnen deze zeer eenvoudig weer verwijdert worden.

   
uitvergroten uitvergroten
 
   
  Muurbehandeling / Voegen
   
 

Het uitslijpen van muren en het weer opnieuw invoegen er van doen wij ook, het verdient aanbeveling om vooraf een afspraak te maken om het resultaat te bespreken.


Het uitslijpen gebeurt als de voegen er bijvoorbeeld niet goed in zitten.

   
offerte aanvragen...